web analytics

Susțineți intervenția în situații de urgență

Asociația Special Rescue Unit este o organizație non-profit dedicată salvării vieților umane și furnizării de servicii de prim ajutor, căutare, salvare și recuperare esențiale în situații de urgență.

Am nevoie de numai câteva minute din partea ta, ca să vezi cum ne poți ajuta gratuit!

Fiind o organizație non-profit, ne bazăm în mare măsură pe sprijinul companiilor și al persoanelor fizice care ne împărtășesc viziunea și valorile. Generozitatea voastră poate avea un impact semnificativ asupra vieții celor pe care îi ajutăm și suntem recunoscători pentru orice contribuție pe care o puteți face.

Devenind sponsor, veți avea ocazia să vă asociați cu noi în diverse moduri. Puteți face o donație unică, puteți sponsoriza unul dintre evenimentele noastre sau ne puteți susține în mod continuu. Avem mai multe niveluri de sponsorizare disponibile, fiecare cu beneficii unice.

Pentru a afla mai multe despre oportunitățile noastre de sponsorizare, vă rugăm să descărcați fișierul PDF cu contractul de sponsorizare. Acest document prezintă diferitele niveluri de sponsorizare și beneficiile fiecărui nivel. De asemenea, oferă informații despre cum să faceți o donație și despre modul în care contribuția dvs. va fi folosită pentru a ne susține programele și inițiativele.

Doneaza Special Rescue Unit, Exista un Erou, Rescue 4x4, Prim Ajutor, Cautare, Salvare, Persoana disparuta

Angajamentul nostru în oferirea de prim ajutor, căutarea persoanelor dispărute, salvare și recuperare reprezintă o responsabilitate fundamentală pe care o împărtășim în comunitate. Prin eforturi conjugate, putem aduce schimbări semnificative și puteți juca un rol cheie în generarea unui impact pozitiv în viețile celorlalți.

În calitate de proprietar de afacere, aveți opțiunea de a sprijini Asociația prin redirecționarea a 20% din impozit, în loc să plătiți acești bani către stat.

Această decizie nu va crește costurile companiei dumneavoastră, ci va reduce suma datorată statului.

Prin sprijinul dumneavoastră, vom putea oferi comunității resurse și programe de instruire în acordarea primului ajutor, căutare, salvare, recuperare și alte situații de urgență. Așadar, vă încurajăm să luați în considerare această opțiune și să vă alăturați misiunii noastre.

Dacă sunteți interesat să sprijiniți acțiunile de oferire a primului ajutor, căutare a persoanelor dispărute, salvare și recuperare, și să aveți un impact pozitiv în lume, susținerea Asociației noastre poate avea o semnificație deosebită.

Pentru a deveni un sponsor, vă rugăm să descărcați modelul de contract de sponsorizare disponibil pe site-ul nostru și să completați datele companiei dumneavoastră, precum și suma de sponsorizare pe care doriți să o acordați. Ulterior, vă rugăm să semnați documentul și să îl trimiteți scanat la adresa de email office@asru.ro.

Apreciem în mod deosebit sprijinul și generozitatea dumneavoastră în această inițiativă importantă și suntem recunoscători pentru contribuția dumneavoastră la atingerea obiectivelor noastre. Prin susținerea noastră, sunteți parte din eforturile noastre.

Vă mulțumim!