web analytics

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

În România, contribuabilii pot susține organizația non-guvernamentală dedicată salvării vieților umane și furnizării de servicii de prim ajutor, căutare, salvare și recuperare prin redirecționarea unei părți din impozitul pe venit. Acest lucru poate fi făcut prin completarea unui formular simplu. Valoarea donației care poate fi redirecționată este de 3,5% din impozitul anual pe venit.

⏳ Termenul limită pentru a finaliza acest proces este 25 mai a fiecărui an. Aceasta este o modalitate excelentă de a oferi înapoi comunității, sprijinind în același timp o cauză importantă precum salvarea vieților umane.

Contribuind la acest efort, puteți ajuta la promovarea conștientizării și la pregătirea celorlalți cu privire la importanța intervenției în situații de urgență și la alte practici esențiale pentru siguranță.

După ce ați completat formularul, următorul pas este să faceți clic pe butonul “Generează PDF“. Această acțiune va crea o versiune PDF a formularului, care va fi transmisă de către noi în numele dumneavoastră către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). ANAF este responsabilă de procesarea plăților fiscale și de redirecționarea fondurilor către organizațiile nonprofit alese.

Redirecționând o parte din impozitul pe venit, puteți avea un impact semnificativ asupra vieților celorlalți. 🌍 Durează numai câteva minute pentru a completa formularul și susține Asociația Special Rescue Unit.

Perioada de depunere a formularelor 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit s-a încheiat.
Dacă poți să ne susții, folosește celelalte metode de donație.