web analytics
Doneaza Special Rescue Unit, Exista un Erou, Rescue 4x4, Prim Ajutor, Cautare, Salvare, Persoana disparuta

Ai oportunitatea să te implici și să sprijini eforturile noastre în diferite modalități. Poți alege să faci o donație unică, să sponsorizezi unul dintre proiectele noastre sau să ne susții în mod continuu. Mai mult decât atât, oferim mai multe niveluri de implicare prin sponsorizare, iar fiecare dintre ele vine cu propriile avantaje distincte.

Ca sponsor, vei putea să aduci o schimbare semnificativă în viețile celor pe care îi ajutăm. Contribuția ta ne va ajuta să le oferim acestora resursele și sprijinul necesare pentru a depăși situații dificile și pentru a-și recăpăta stabilitatea. Suntem ferm convinși că împreună putem avea un impact pozitiv în lume și am fi încântați să fii alături de noi în această misiune. Deci, haide să colaborăm pentru a oferi sprijinul necesar celor care au nevoie!

Companii

Redirecționeză 20% din impozitul pe profit sau venit datorat 

Procedura este simplă: trimiteți contractul și declarația 177 către departamentul financiar, solicitați completarea acestora și depunerea Declarației 177, referitoare la redirecționarea sumei sponsorizate.

Persoane fizice

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit 

Ai posibilitatea să susții voluntarii Special Rescue Unit prin redirecționarea unei părți din impozitul pe venit. Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular online simplu și rapid.

Donează

Donația ta poate face o diferență reală în salvarea altor persoane

Fiecare leu contează și ne poate ajuta să avem un impact pozitiv în comunitatea noastră. Alătură-te nouă în această misiune și fii parte din schimbare! Mulțumim anticipat pentru sprijinul acordat!

Asociația SPECIAL RESCUE UNIT

CONT RON deschis la First Bank: RO95 PIRB 4212 7569 9000 2000

CONT EURO deschis la First Bank: RO61 PIRB 4212 7569 9000 3000

Special Rescue Unit Merchandise

Arată-ți sprijinul și ajută-ne să facem diferența prin achiziționarea produselor din magazinul online Special Rescue Unit. Toate veniturile obținute vor susține eforturile noastre de a proteja și de a oferi asistență în situații de urgență. Împreună, putem genera un impact pozitiv, putem salva vieți și putem contribui la un mediu mai sigur și mai bine pregătit pentru comunitate.

shop, vesta, Special Rescue Unit, Exista un Erou, Rescue 4x4, Prim Ajutor, Cautare, Salvare, Persoana disparuta