web analytics

Despre

Înființată cu scopul primordial de a salva și proteja vieți umane în situații de risc și urgență, Asociația SPECIAL RESCUE UNIT reprezintă o forță de necontestat în domeniul intervențiilor de salvare.

Echipa noastră, compusă din specialiști dedicați și pasionați, oferă servicii esențiale de prim ajutor, căutare, salvare și recuperare, depunând eforturi nesfârșite pentru a garanta siguranța și binele celor aflați în situații dificile.

Cu ajutorul tehnologiei avansate, cunoștințelor aprofundate și colaborărilor strânse cu alte organizații și agenții, ne străduim zi de zi să ne îmbunătățim metodele, adaptându-ne la orice provocare pentru a asigura cele mai rapide și eficiente intervenții. Fiecare misiune pe care o întreprindem este ghidată de valorile noastre centrale de compasiune, profesionalism și inovație.

Asociația SPECIAL RESCUE UNIT este mai mult decât o organizație – este o promisiune făcută comunității că în cele mai dificile momente, suntem alături, gata să intervenim cu toate resursele și cunoștințele noastre pentru a aduce speranță și salvare.

CONSILIUL DIRECTOR

CRISTIAN DUMITRU

PREȘEDINTE

Cu o viziune clară și o determinare neclintită, Cristian a pus bazele acestei organizații non-guvernamentale pentru a se asigura că fiecare persoană are șansa la un al doilea început în situații critice. Pasiunea și dedicarea lui pentru această cauză nu sunt doar vizibile în munca zilnică, ci și în modul în care ghidează și inspiră întreaga echipă.

Cristian IOSUB - Special Rescue Unit

CRISTIAN IOSUB

VICEPREȘEDINTE

Cristian este o forță vitală în spatele misiunii de salvare și ajutor umanitar. Cu o viziune clară și strategică, contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea organizației.Asigură implementarea celor mai bune practici pentru a răspunde eficient situațiilor de urgență. Expertiza tehnică și dedicația fac din el un pilon esențial pentru Asociație.